söndag 5 april 2009

What a mäss




Igår åkte vi på teknikMässa i Stockholm. Den hölls i Annexet till den här stora, vita bollen som gps:en inte ville att vi skulle se. Men förgäves, dataslyna, vi hittade dit ändå! :)




Finn 500 nördar. Så här såg det ut inuti. Massa kameror, datorer, spel, routers, what have you.



En liten laptop, tänker ni? Nå, få se vad ni säger...



NU då, haha. Fatta vad lång man ska vara för att Ctrl-Alt-Del:a ;) de hade även en av världens största serietillverkade TV-apparater på plats.




Så ser den ut. Killen till höger är ungefär lika lång som mig, så teven är bredare än jag är lång. Fett. Och på tal om fett...



...så lär man ju äta också. En och en halv kilometer ifrån mässan hittade vi en pizzeria. Maten var en aning för fettdrypande och salt men gick ner utan problem. Det runda, vita är bläckfisk. Jag gillar fick, skaldjur, ja det mesta som kommer från haven. Till och med sjögräs emellanåt. Mumma.



Det sista vi gjorde innan vi åkte hem fyra timmar senare var att kolla om Tomas Lundman kunde slå sitt 417:e världsrekord i liggande fotbollsjonglering. En av domarna såg bekant ut. Och nu vet jag vem det är. Det är han som sitter till bords med mobila familjen i TV-reklamen och på bred skånska säger "ooh va gott detta var". Tog ett tag men nu vet jag att det är han. Tydligen förbundsdomare i fotboll också. Förra rekordet låg på 12 minuter och 3 sekunder. Lundman skulle försöka slå det med en sekund. Antar att han slår sina egna rekord med en sekund varje gång, och det är ju lite tråkigt om det är så. Men ändå bra koll på bollen han har. Lyckades han?


Jepp, till och med med två sekunder. Kolla klockan på väggen bakom så ser ni.


2 kommentarer:

Frida sa...

nej men Tobias! Hur går det egentligen med dieten? ;-)

Mr. Magritte sa...

Inga kommentarer :(