fredag 16 februari 2007

PS! Min morsa bor inte här...

...men tack ändå för att jag blev dumpad med en jävla monsterdisk som hämtad ur en knarkarkvart. Att få ren skiten är ett fortgående projekt, bör tilläggas.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Ring Rasmus! Det är fan hans disk.

Mr. Magritte sa...

Han både lagade ju skiten, såväl som mottog ert hån när ni spelade stenmarcklåten som tack lagom till huvudrätten. Jag tycker han har gjort tillräckligt. Disktjänst ingick väl inte i vadet, så det borde väl falla under "gemensamma ärenden"? Istället bordlades ärendet...på mitt jävla bord! Men tack till er som förbarmade sig och tog er an en del av eländet.

Anonym sa...

Eh, jo diskning ingick!!!!!!!! Det var dealen, så skrik på honom istället för att försöka ge oss dåligt samvete.

Mr. Magritte sa...

ok, då var jag inte tillräckligt insatt i kontraktets alla delar. Jag hade fått för mig att det var en trerätters det var tal om. Och det hade kanske Rasmus också, i sådant fall. Vem vet.

Mr. Magritte sa...

...förmodligen du.

Anonym sa...

Nej, han visste att det ingick. Han gjorde en ansats att diska efter sig också men VICTORIA (eller var det Veronica) sa att hon kunde ta hand om disken. Som hon brukar säga, utan att det händer mycket...

Mr. Magritte sa...

Så då förskjuts ju skulden genast sju meter neråt i korridoren då...där Victoria får bära hundhuvudet för något Veronica sagt. Klappat och klart.